CHIRURG PLASTICIAN Marius Chirila
CHIRURG PLASTICIAN Marius Chirila
CHIRURG PLASTICIAN

Dr. CHIRILA Marius

Bun venit!

Sunt Dr. CHIRILA Marius, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă. Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

Pasiunea pentru chirurgia plastică m-a cuprins încă din primii ani de facultate, participând la multiple cercuri studențești de chirurgie plastică.

Am început rezidenţiatul în Cluj-Napoca la Clinica Chirurgie 1, apoi la Spitalul Clinic de Recuperare, după care am efectuat stagii de pregătire în Franța: 2 ani în spitale și clinici private din Paris și 6 luni în Centrul Universitar din Tours.

Pe perioada rezidenţiatului și a acestor stagii, am participat la numeroase operații alături de chirurgi de prestigiu însușindu-mi cele mai moderne tehnici chirurgicale pentru a putea oferi servicii cu profesionalism, încredere și siguranță pacienților mei în domeniul chirurgiei plastice, estetice și microchirurgiei reconstructive, a medicinii estetice precum și în domeniul chirurgiei mâinii.

Viziune proprie

Starea noastră de bine rezultă din trăirile interioare și din aspectul fizic. Corpul nostru este într-o continuă transformare, aspectul fizic reflectă ceea ce se întâmplă pe plan emoțional și mental în interiorul nostru. Azi, din ce în ce mai multe persoane simt nevoia să-și amelioreze aspectul fizic pentru a-și îmbunătăți starea de spirit. Tehnicile moderne de chirurgie plastică și procedurile minim invazive de medicină estetică pot sa ne redea starea de bine și dinamism prin crearea unui echilibru între corp și expresia emoțiilor interioare.

Am creat acest site pentru a oferi informații suplimentare despre intervențiile chirurgicale și procedurile minim invazive propuse de mine. Viziunea mea în domeniul chirurgiei plastice, estetice și microchirurgiei reconstructive este de a realiza proceduri fiabile și sigure printr-o abordare individualizată,  pentru a obține un rezultat cât mai natural și elegant, ținând cont de structura anatomică și dorințele proprii fiecărui pacient.

Aștept să ne cunoaștem. Împreună găsim minim o soluție la orice problemă!

Medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

Dr. CHIRILA Marius