Fără categorie

Bodylift: pregătește-te de vară

Vine vara, bine-mi pare, dar… parcă nu mă simt bine în corpul meu… Știți că sunt adeptul acceptării de sine, și uneori o intervenție poate simplifica acest proces. Astăzi vreau să vorbim despre intervenția de bodylift! 

Ce presupune procedura de body lifting?

Bodylift sau liftingul corporal este procedeul chirurgical prin care se îndepărtează excesul de piele și grăsime de la nivelul treimii mijlocii a corpului. Ridică fesele și coapsele, conturează şoldurile și redă suplețea abdomenului. În general, această intervenție este recomandată persoanelor care au pierdut mult în greutate, care au slăbit rapid, sau care prezintă semne de îmbătrânire sau de relaxare a pielii din cauza unor factori precum sarcina, fluctuațiile de greutate sau expunerea la soare.

Despre perioada de recuperare

Perioada de recuperare după intervenția de body lifting poate dura între câteva săptămâni și câteva luni, în funcție de complexitatea procedurii și de zona corpului tratată. În primele zile după intervenție, poți simți disconfort, durere sau umflături în zona intervenției, dar aceste simptome sunt de obicei controlabile prin administrarea de analgezice și antiinflamatoare prescrise. După aproximativ două săptămâni, se pot îndepărta firele de sutură și poți începe să te întorci la activitățile zilnice obișnuite. Cu toate acestea, este important să eviți eforturile fizice mari și să porți o perioadă haine și lenjerie de corp confortabile și adecvate.

Beneficiile procedurii

  • fese ridicate cu aspect ferm
  • piele fermă pe coapse, fese și abdomen
  • abdomen mai plat și suplu
  • aspect armonios al corpului prin îndepărtarea excesului de piele și grăsime din treimea medie
  • eliminarea problemelor de iritație a pielii datorită mișcărilor de frecare între faldurile de piele
  • creșterea semnificativă a încrederii în sine

Dacă ai nevoie de ajutor să te pregătești de vară, sunt aici pentru tine! Deși este vorba de o intervenție complexă, te asigur că merită din plin, iar rezultatul este uimitor și cu siguranță îți va crește stima de sine. Sunt aici să te ajut să te accepți! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *