Bun venit pe website-ul Dr. CHIRILA Marius.
Bun venit

Bun venit pe website-ul Dr. CHIRILA Marius

Vă invit să descoperiți site-ul drchirilamarius.ro într-o versiune practică. Îl găsiți cu un design nou și plăcut ce oferă o explorare simplă și funcțională a tuturor paginilor. Am creat acest site ținând cont de faptul că internetul constituie principala sursă de informare pentru cea mai mare parte dintre pacienți atunci când vine vorba de serviciile de chirurgie plastică.

Ce puteți descoperi pe site?

  • În primul rând puteți găsi informații suplimentare despre o gamă variata de servicii sub formă de întrebări și răspunsuri. Pe acestea le-am întâlnit cel mai frecvent în activitatea mea profesională de până acum. În subsolul descrierii fiecărei intervenții există un formular de contact pentru a facilita comunicarea cu medicul. Acolo vă aștept cu întrebări despre intervenții, programări sau consultații online.
  • Site-ul dispune de o pagină blog pe care o puteți accesa regulat pentru a descoperi noutăți de specialitate și soluții la diferitele solicitări în domeniul chirurgiei plastice.
  • Şi pentru că primul contact dintre medic și pacient este poate cel mai dificil atunci când luam decizia de a apela la servicii de chirurgie plastică, am creat o pagină de contact unde se găsesc adresele și numerele de telefon de la clinicile cu care colaborez.  În egală măsura aveți posibilitatea să-mi trimiteți direct mesajul dvs. însoțit de o fotografie pentru o primă opinie.  Pentru a mă contacta direct puteți, de asemenea, utiliza și pagina de Facebook Dr. Chirila Marius – Chirurgie Plastica. Vă invit să-i dați LIKE pentru a rămâne la curent cu noutățile din chirurgie plastică, de asemenea puteți lăsa comentarii, pune întrebări sau socializa cu alți vizitatori care au beneficiat de serviciile oferite.

Sper că acest site să vă ofere informațiile așteptate și să fie un punct de plecare în decizia de a consulta un chirurg plastician.

Voi fi recunoscător pentru sugestiile și comentariile voastre care sunt spre binele tuturor persoanelor interesate de serviciile oferite!

 

Vă aștept!

Dr. CHIRILA Marius,

Medic specialist chirurgie plastica

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *