Chirurgia sanului

MASTOPEXIA: 3 motive să apelezi la ea

Corpul unei femei trece prin multe schimbări de-a lungul vieții. De la pubertate, la anii de tânără adultă, până la anii de mamă și ce urmează după, sunt într-o continuă schimbare. Dacă simți că ți-e dor de corpul pe care îl aveai altădată, sau, din contră, dacă vrei corpul la care ai visat dintotdeauna, acest articol despre mastopexie este pentru tine. 

Mastopexia se ocupă de eliminarea excesului de piele și remodelarea conturului sânilor. Această procedură este căutată pentru a reda forma sânului, pentru a oferi un aspect ridicat, sau pentru a face bustul să arate mai echilibrat. 

Avem pentru tine 3 motive fundamentale pentru a apela la mastopexie:

  1. Sânii au coborât odată cu înaintarea în vârstă. Dacă vrei să îți recapeți încrederea în tine și aspectul sânilor de altădată, această procedură este pentru tine. Nu contează vârsta la care apelezi la această procedură, contează să te simți bine în pielea ta. 
  1. Ai slăbit mult iar sânii și-au pierdut din volum pe parcursul acestui proces. Se zice că oricât de mult lucrăm la aspectul nostru fizic, niciodată nu vom fi mulțumiți. Acest lucru nu trebuie să se aplice de fiecare dată. Prin această procedură o să ajungi la echilibrul corpului tău de care ai nevoie. 
  1. Sânii s-au lăsat după naștere și alăptare. Chiar și după o naștere, poți să te întorci la forma inițială, sau chiar îmbunătățită, a sânilor tăi. Mă voi asigura că fac din vis o realitate. Intervenția de mastopexie se poate îmbina cu alte intervenții precum abdominoplastia sau liposucția. Această procedură de îmbinare se numește „Mommy Makeover”.

Împreună cu medicul vei hotărî exact ce ai nevoie, iar într-un timp mai scurt decât ai crede, vei fi recuperată complet. Dacă te încadrezi în unul dintre cele 3 cazuri enumerate mai sus, programează-te la un consult și fă primul pas spre a-ți crește încrederea în tine!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *