tendințe chirurgie plastică
Chirugie plastică, Fără categorie

Cele mai populare proceduri de chirurgie plastică în 2023: tendințe.

Chirurgia plastică a evoluat considerabil în ultimii ani, într-o lume în care frumusețea și încrederea în sine joacă un rol din ce în ce mai important. Cu tehnologii și tehnici inovatoare în continuă dezvoltare, procedurile de chirurgie plastică au devenit mai sigure și mai eficiente ca niciodată. În 2023, vedem o serie de tendințe semnificative care influențează preferințele pacienților și cele mai populare proceduri în domeniul chirurgiei plastice. Vom explora aceste tendințe și vom analiza statisticile relevante pentru a vă aduce în atenție cele mai actuale informații despre chirurgia plastică în acest an.

Proceduri populare de chirurgie plastică în 2023

 Rinoplastia: Acesta rămâne una dintre cele mai căutate proceduri de chirurgie plastică în 2023. Pacienții doresc adesea să-și ajusteze forma și dimensiunea nasului pentru a obține un aspect mai proporțional și armonios al feței.

 Augmentarea sânilor: Indiferent dacă este vorba despre implanturi mamare sau augmentare cu grăsime proprie, procedurile de mărire a sânilor sunt în continuare la mare căutare. Pacientele doresc să obțină un decolteu ferm și atractiv.

 Liposucția: Această procedură rămâne una dintre cele mai populare pentru remodelarea corpului. Tehnicile moderne de liposucție au devenit mai precise și mai puțin invazive, ceea ce face ca recuperarea să fie mai rapidă.

 Abdominoplastia: Dintre cele mai populare proceduri de chirurgie plastică în 2023 este și abdominoplastia. Pentru cei care doresc un abdomen mai plat și mai ferm, abdominoplastia rămâne o opțiune populară. Această procedură poate elimina excesul de piele și grăsime din zona abdominală.

Blefaroplastia

 

Blefaroplastia: Tot din seria „cele mai populare proceduri de chirurgie plastică în 2023” În 2023, este blefaroplastia. Tot mai mulți oameni sunt interesați de procedurile care îmbunătățesc aspectul ochilor. Blefaroplastia, care tratează pungile de sub ochi și pielea lăsată de pe pleoape, este în creștere.

Liftingul facial: În căutarea unei fețe mai tinere și a unui aspect întinerit, liftingul facial rămâne o opțiune populară pentru pacienții care doresc să-și redefinească conturul feței.

 Tendințe în chirurgia plastică în 2023

 Proceduri minim invazive: Tehnologiile și tehnicile minim invazive câștigă popularitate, deoarece pacienții caută opțiuni cu recuperare mai rapidă și mai puține cicatrici. Injectabilele, cum ar fi Botox și fillerele, fac parte din această categorie.

Personalizarea procedurilor: Oamenii doresc proceduri care să se potrivească cu aspectul lor unic și să obțină rezultate naturale. Chirurgii lucrează din ce în ce mai mult cu pacienții pentru a personaliza procedurile.

Chirurgia de gen: Chirurgia de gen devine mai accesibilă și mai acceptată, oferind pacienților transgender oportunitatea de a-și exprima identitatea de gen.

Abdominoplastia

 Chirurgia post-pierdere în greutate: Pe măsură ce mai multe persoane optează pentru intervenții de pierdere în greutate, chirurgia plastică devine esențială pentru eliminarea excesului de piele și refacerea contururilor corpului.

Dacă dorești mai multe informații despre oricare dintre procedure enumerate în acest articol, contactează-mă!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *